Onze recentste
Nieuwsberichten
Hier vindt u een overzicht van onze maandmenu’s, suggesties en andere berichten.
Bekijk ook onze menukaart.
WEEKMENU (lunch)
(woensdag 20 nov t.e.m. vrijdag 22 nov)
Tomatensoep met balletjes
***
Roggevleugel met kappertjes / slaatje / puree
of
Gemarineerde varkensbrochette / bruine saus / groene kool met spek / kroketjes
***
Koffie
of
Bolletje vanille ijs
21,50 euro/persoon (soep / hoofdgerecht / koffie of ijsje)
19,00 euro/persoon (enkel hoofdgerecht + koffie of ijsje)
Kerstmenu
(25 december)
Sint-Jacobsvruchten
Risotto – venkel – krokantje van serrano
Of
Gedroogde entrecote
Rucola – parmezaan – dennepitjes – truffelmayonaise
***
Parelhoenfilet
Wintergarnituur – sausje van witte druiven en spek – zalf van butternut – pommes dauphines
Of
Lomhaasje
(familie van de kabeljauw)
Gebraiseerd witloof – mosterdsausje – krieltjes –
zalf van butternut
***
Kerstdessertje
Chocoladebiscuit / kersen / vanille / passie
65,00 euro/persoon
(dranken niet inbegrepen)
Oudejaarsavond menu 2024 !!!VOLZET!!!
Amuse
***
Wagyu
Carpaccio – truffelmayonaise – dennepitjes – notensla – chips van pastinaak
***
Pietermanfilet
Risotto met spinazie – beurre blanc met sjalot, look en peterselie
***
Hertekalfsteak
Groene kool – witloof – knolselder – veenbessen – pommes dauphine – jagersaus
Of
Groenlandse heilbotfilet
Groene kool – oesterzwam – bouillabaise jus – pommes dauphine – zalf van erwt
***
Eindejaarsdessert
Chocoladebiscuit ring met yuzu, vanille & passie
***
Toast op het nieuwe jaar
80,00 euro/persoon
(dranken niet inbegrepen)
Reservatie noodzakelijk !!!
Gelieve na reservatie het bedrag van de maaltijd te betalen op onze rekening BE12 1030 8609 9692, met vermelding van de naam, aantal personen alsook de keuze tussen vis of vlees bij het hoofdgerecht.
De gekozen dranken worden de avond zelf afgerekend.
We verwachten jullie STIPT om 19 uur !!!
PERSONEEL GEZOCHT !!!
Flexi-job m/v
Om ons team te versterken als
KEUKENHULP
voor de zaterdagavond en/of feestdagen.
Indien interesse stuur ons gerust een
berichtje of e-mail
info@tschuttershof.be
0477/36.13.54
Suggesties
WILDGERECHTEN
(vanaf woensdag avond 16 oktober!!!)
Voorgerecht
* Bosduiffilet – gebraiseerd witloof – portosausje €18,00
Hoofdgerecht
* Fazantfilet €34,50
Wildgarnituur – op Brabantse wijze – pommes dauphines
* Hertekalf steak €36,00
Wildgarnituur – jagersaus – pommes dauphines
* Bosduiffilet €37,50
Wildgarnituur – portosausje – pommes dauphines
OPENINGSUREN
Woensdag 11:45 - 14:00 / 18:00 - 21:00
Donderdag 11:45 - 14:00 / 18:00 - 21:00
Vrijdag 11:45 - 14:00 / 18:00 - 21:00
Zaterdag - / 18:00 - 21:00
Zondag 11:45 - 14:00 / 18:00 - 21:00
GESLOTEN
MAANDAG, DINSDAG en ZATERDAGMIDDAG
steeds bereikbaar per telefoon of mail
059/27.88.80 - 0477/36.13.54
info@tschuttershof.be
VERLOF
MAANDAG 2 december t.e.m. VRIJDAG 13 december.
Oostendesteenweg 270, Eernegem
BTW BE 0805.292.416
Laat ons iets weten
Is er iets niet duidelijk? Laat het ons zeker weten als er vragen zijn!
Onze Nieuwsbrief
"Schrijf je in op onze nieuwsbrief"
We verwerken uw gegevens conform de privacywetgeving die op 25 mei 2018 in voege kwam. Lees onze Privacyverklaring.