Onze recentste

Nieuwsberichten

Hier vindt u een overzicht van onze maandmenu’s, suggesties en andere berichten.

Bekijk ook onze menukaart.

WEEKMENU (lunch)

(woensdag 20 nov t.e.m. vrijdag 22 nov)

Tomatensoep met balletjes
***
Roggevleugel met kappertjes / slaatje / puree
of
Gemarineerde varkensbrochette / bruine saus / groene kool met spek / kroketjes
***
Koffie
of
Bolletje vanille ijs

21,50 euro/persoon (soep / hoofdgerecht / koffie of ijsje)
19,00 euro/persoon (enkel hoofdgerecht + koffie of ijsje)

Kerstmenu

(25 december)

Sint-Jacobsvruchten

Risotto – venkel – krokantje van serrano

Of

Gedroogde entrecote

Rucola – parmezaan – dennepitjes – truffelmayonaise

***

 

Parelhoenfilet

Wintergarnituur – sausje van witte druiven en spek – zalf van butternut – pommes dauphines

Of

Lomhaasje

(familie van de kabeljauw)

Gebraiseerd witloof – mosterdsausje – krieltjes –

zalf van butternut

***

Kerstdessertje

Chocoladebiscuit / kersen / vanille / passie

65,00 euro/persoon

(dranken niet inbegrepen)

Oudejaarsavond menu 2024 !!!VOLZET!!!

Amuse

***

Wagyu

Carpaccio – truffelmayonaise – dennepitjes – notensla – chips van pastinaak

***

Pietermanfilet

Risotto met spinazie – beurre blanc met sjalot, look en peterselie

***

Hertekalfsteak

Groene kool – witloof – knolselder – veenbessen – pommes dauphine – jagersaus

Of

Groenlandse heilbotfilet

Groene kool – oesterzwam – bouillabaise jus – pommes dauphine – zalf van erwt

***

Eindejaarsdessert

Chocoladebiscuit ring met yuzu, vanille & passie

***

Toast op het nieuwe jaar

 

80,00 euro/persoon

(dranken niet inbegrepen)

 

Reservatie noodzakelijk !!!

Gelieve na reservatie het bedrag van de maaltijd te betalen op onze rekening BE12 1030 8609 9692, met vermelding van de naam, aantal personen alsook de keuze tussen vis of vlees bij het hoofdgerecht.

De gekozen dranken worden de avond zelf afgerekend.

We verwachten jullie STIPT om 19 uur !!!

PERSONEEL GEZOCHT !!!

Flexi-job m/v

Om ons team te versterken als

KEUKENHULP

voor de zaterdagavond en/of feestdagen.

Indien interesse stuur ons gerust een

berichtje of e-mail

info@tschuttershof.be

0477/36.13.54

Suggesties

WILDGERECHTEN

 

(vanaf woensdag avond 16 oktober!!!)

 

Voorgerecht

* Bosduiffilet – gebraiseerd witloof – portosausje €18,00

 

Hoofdgerecht

* Fazantfilet €34,50

Wildgarnituur – op Brabantse wijze – pommes dauphines

 

* Hertekalf steak €36,00

Wildgarnituur – jagersaus – pommes dauphines

 

* Bosduiffilet €37,50

Wildgarnituur – portosausje – pommes dauphines

    OPENINGSUREN

                            Woensdag  11:45 - 14:00 /  18:00 - 21:00

                            Donderdag  11:45 - 14:00 /  18:00 - 21:00

                            Vrijdag  11:45 - 14:00 /  18:00 - 21:00

                            Zaterdag       -       /  18:00 - 21:00

                            Zondag  11:45 - 14:00 / 18:00 - 21:00

GESLOTEN

MAANDAG, DINSDAG en ZATERDAGMIDDAG

steeds bereikbaar per telefoon of mail
059/27.88.800477/36.13.54

info@tschuttershof.be

VERLOF

MAANDAG 2 december t.e.m. VRIJDAG 13 december.

Oostendesteenweg 270, Eernegem

BTW BE 0805.292.416

Laat ons iets weten

Is er iets niet duidelijk? Laat het ons zeker weten als er vragen zijn!

Onze Nieuwsbrief

"Schrijf je in op onze nieuwsbrief"


We verwerken uw gegevens conform de privacywetgeving die op 25 mei 2018 in voege kwam. Lees onze Privacyverklaring.